Після трирічної судової тяганини Лілія Кревська виграла вищий адміністративний суд України. Втім Луцький міський голова Микола Романюк не погоджується з рішенням й просить перегляду справи.

Про це йшлося під час чергової 68-ї сесії Луцької міської ради вчора, 24-го грудня, - пише Інформацйне агенство Волинські новини.

Із запитанням до градоначальника звернувся депутат міськради й поцікавився, чи планує він вирішити питання щодо відшкодування грошей екс-заступнику начальника управління освіти Луцької міської ради Лілії Кревській.

З цього приводу мер відповів, що з рішенням не погоджується й знову звертається в суд.

«Зараз ми звернулися із заявою про перегляд рішення у Верховний Суд України, чекаємо відповідь й потому будемо приймати рішення», - сказав Романюк.

Нагадаємо, судова тяганина розпочалася ще в 2011 році, коли посаду заступника начальника управління освіти скоротили, а Лілію Кревську яка працювала, звільнили. Не змінив свого рішення міський голова Луцька Микола Романюк, коли рішення оскаржив прокурор Луцька. Результатом перших судових позовів стало рішення про поновлення пані Крвеської на посаді в грудні 2011 року. В 2012 році їй оголошують догану, яку суд скасував. У 2013 році жінку знову звільняють з роботи, судові засідання у Луцьку, Львові, у Києві.

А 30 жовтня цього року рішенням Вищого адміністративного суду України посадовця остаточно поновили на займаній раніше посаді.