Чергова ДТП сталася сьогодні у Нововолинську близько першої годині ночі на об’їзній. За останній місяць це вже третя автопригода в районі, цього разу не розминулися «Тойота» й «Ауді», - повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

Незадовго до пригоди очевидці бачили «Тойоту» на одній із міських вулиць: авто «носило» то вліво, то вправо. Водій «Ауді» (який рухався в бік автостанції) розповів, що хотів повернути на АЗС «Укрнафта», а далі нічого не пам'ятає.

Двоє пасажирів знаходяться в Нововолинській міській лікарні, один з них - у важкому стані. Водіїв працівники ДАІ відвезли на медичне обстеження, коментувати подію на місці правоохоронці не захотіли.

За кермом «Тойоти» перебував колишній перший заступник головного податківця області, чинний депутат обласної ради Андрій Тимейчук. Разом з колегою він повертався з полювання.

Як повідомляє видання, посилаючись на власні джерела у правоохоронних органах, обидва водії перебували в стані алкогольного сп'яніння. Хто винен у ДТП - наразі невідомо.