Луцький міський голова Микола Романюк звільнив Олександра Киричука з посади директора ДКП «Луцьктепло». Розпорядження датується 31 грудня, - пише Волинський інформаційний портал.

Отож, згідно з документами, керівника «Луцьктепла» Олександра Киричука звільнено з підприємства відповідно до поданої ним заяви за згодою сторін.

Нагадаємо, що суперечності трудового колективу та керівництва ДКП «Луцьктепло» тривають вже достатньо довго. Врешті-решт в останній місяць 2014-го вони досягли критичної межі.

Луцький міський голова Микола Романюк під час сесії Луцької міської ради пообіцяв поспілкуватися з працівниками ДКП «Луцьктепло». І, щоб вирішити конфлікт на підприємстві, 25 грудня мер прийшов на збори колективу ДКП.

Кількагодинна розмова між мером та працівниками «Луцьктепла» нібито завершилася компромісним рішенням. Директора підприємства Олександра Киричука буде звільнено, – пообіцяв Микола Романюк.

Хто очолить підприємство – невідомо. Однак є інформація про те, що повернутися у крісло має намір попередній очільник підприємства, а нині депутат Луцькради Рустам Дячук, який допрацювався там до порушення кримінальної справи стосовно розтрати коштів в особливо великих розмірах.