З нагоди свята Коляди та до Різдва Христового, 9 січня 2015 року у Палаці учнівської молоді відбулась акція «Подаруй дитині вишиванку». Захід, що вже став традиційним для лучан, організований благодійним фондом Ігоря Палиці «Новий Луцьк» та Луцьким виробником Українського національного одягу ПрАТ «Едельвіка».

Цього разу благодійний фонд «Новий Луцьк», прагнучи подарувати тепло Волинського краю гостям, які опинились у Луцьку через війну на сході, влаштував невеличке свято для сімей, що прибули у Луцьк із Луганщини. Діткам зі сходу України вишиванки подарувало ПрАТ «Едельвіка». Солодощами і іншими подарунками малечу порадував благодійний фонд, а місцеві артисти влаштували свято Коляди з традиційними піснями та театральним дійством. До організації свята долучився Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та мистецькі колективи.

Заступник голови правління благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Ірина Констанкевич подякувала колективу «Едельвіка», який з радістю зголосився підтримати акцію «Подаруй дитині вишиванку» та безкоштовно пошив 46 вишиванок для малечі з Лугансщини.
«Напевно це правильно, що в таких гарних, добрих справах об’єднуються добрі люди. І тоді для усіх буде користь і радість від цього світлого свята» - зауважила Ірина Констанкевич.