Активісти закликають лучан згадати дату 16 січня 2014 року і прийти до стін прокуратури з вимогою покарати винних у прийнятті «диктаторських» законів.

Пікет відбудеться завтра, 16 січня, о 10 годині на вулиці Винниченка,13 у Луцьку, - інформують у соцмережі Фейсбук активісти «Автомайдану України».

«Шановні лучани, представники ЗМІ та всі небайдужі!!! 16 січня 2014 року – у Верховній Раді України були прийняті закони, які в народі отримали назву «диктаторські».

Саме після їх прийняття розпочалися протистояння на Майдані. Саме після цього загинули наші перші герої…Ми пам`ятаємо про тих, хто загинув і віддаємо їм шану, але ми й не повинні забувати про тих, хто голосував за ті закони, які призвели до таких кривавих подій.

Серед них чимало є наразі у оновленому парламенті. Ніхто з них не покараний, не поніс відповідальність! Серед є й наші волинські, які перед парламентськими виборами відкликали свої голоси! І ми знов уїх обрали? Підтримали? Чому? Зло непокарае. З кожним днем гине все більше наших героїв. Смерть стала реальністю. Жертви переросли у статистику. 

Згадаємо дату 16 січня 2014 року разом, вимагаючи від відповідних структур покарати винних!

16 січня 2015 року чекаємо вас, лучани, під прокуратурою. Беріть із собою плакати, банери з написами, вимагаючи покарання та розслідування!
Час: 10 година, 
Місце: м. Луцьк, вул..Винниченка, 13
Памятаєте - разом і до кінця? Отож, давайте згадаємо, змусимо їх покарати вбивць! Слава Україні!» - йдеться у повідомленні.