Молодого чоловіка, громадянина РФ звинувачують у тому, що він влітку 2014 року грабував жінок просто посеред вулиці, а потім усе награбоване здавав у ломбард.

Сам же чоловік раніше уже був двічі судимий за крадіжки та навіть побував за гратами, та вочевидь бажання «легких грошей» знов зробило свою справу.

Як стало відомо під час судового засідання, хлопця звинувачують у 6 епізодах крадіжок. Мовляв, молодий чоловік у вечірню пору доби підходив до жінок, зривав з них золоті прикраси та тікав. Потім злочинець здавав усе золото в ломбард. І саме завдяки цьому його знайшли правоохоронці, а точніше його дівчину.

Як пояснила під час судового засідання прокурор Катерина Балас, під час допиту дівчина підсудного розповіла, що її хлопець просив здати золоті прикраси в ломбард, використовуючи свій паспорт.

Однак на суді дівчина змінила показання і сказала, що золоті ланцюжки та хрестики їй приносив не обвинувачений, а їхній спільний друг.

У свою чергу прокурор Катерина Балас запевняла, що є дуже багато свідків злочинів, які вказують саме на обвинуваченого.

Сам же молодик переконував, що він ніяких злочинів не вчиняв, а на момент грабежів, які йому інкримінують, він відпочивав, чи то у клубі, чи то на березі річки, чи то взагалі в іншому місті. А також те, що ця кримінальна справа сфабрикована проти нього працівниками міліції, які до нього ставляться упереджено, адже він уже має судимість.

З вироку Луцького міськрайонного суду вбачається, що награбував злочинець аж на 40 тисяч гривень.

Зрештою суддя Михайло Квятковський засудив грабіжника до 5 з половиною років позбавлення волі, а також стягнув з нього на користь потерпілих майже 20 тисяч гривень.

Однак у засудженого ще є можливість оскаржити вирок в апеляційній інстанції.