Станом на 16:30 суботи, 24 січня, в результаті обстрілу Маріуполя загинуло 27 осіб. 97 були поранені. Про це повідомив секретар Маріупольської міської ради Андрій Федай. 

«16.30 Вже 27 загиблих (двоє дітей), 97 поранених (5 дітей)», - йдеться в повідомленні на сайті міста Маріуполя.

«Є дуже важкі. Центр допомоги - церква», -повідомив Федай.

Нагадаємо, що сьогодні, 24 січня, місто Маріуполь бувло обстріляне з боку Саханки і Заїченко. Розвідка повідомила, що місто терористи обстріляли з РЗСО «Град». Але при цьому бойовики заперечують свою причетність до події, яку Генпрокуратура України визнала терактом.

«Віце-спікер парламенту самопроголошеної «Донецької народної республіки» Денис Пушилин заявив, що Київ звинувачує «ополченців» в обстрілі Маріуполя з метою провокації, спрямованої на розвиток збройного конфлікту на Донбасі.

ОНОВЛЕНО

Кількість загиблих в результаті теракту в Маріуполі досягла 30 осіб. Про це повідомляє прес-служба Донецької обласної державної адміністрації.

«Загальна кількість загиблих в результаті обстрілу житлових кварталів Маріуполя сьогодні вранці з боку території, тимчасово окупованій так званої «ДНР», досягло 30 осіб, з них 2 дітей - дівчинка 15 років і хлопчик орієнтовно 5 років», - йдеться в повідомленні.

Крім того, ще 93 людини постраждали, в тому числі 8 дітей. 75 поранених у стані різної тяжкості зараз перебувають у лікарнях міста