Сьогодні відбулася обласна нарада у режимі відеоселектору з питань надання адміністративних послуг через ЦНАП. Її провів заступник керівника апарату-начальник організаційного відділу апарату облдержадміністрації Роман Матвійчук. Про це йдеться на сайті міськради.

У відеоселекторній нараді брали участь керівники головного управління Держагенства у Волинській області, управління Державної міграційної служби у Волинській області, керівники ЦНАП у районах і містах області, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як.

Роман Матвійчук повідомив, що періодично здійснюється моніторинг роботи ЦНАП. «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» залишається в числі кращих в Україні. Він також повідомив, що у Луцькому ЦНАП 24 січня було встановлено обладнання для виготовлення біометричних паспортів. Найближчими днями тут буде надаватися послуга з видачі біометричних паспортів.

На нараді керівники ЦНАП мали можливість обговорити проблемні питання і висловити пропозиції щодо шляхів їх вирішення.