Зважаючи на те, що вчора, 26-го січня, закінчились зимові канікули школярів, а діти знову пішли до шкіл та дитсадочків, сьогодні під час оперативної наради в Луцького міського голови перший заступник мера Луцька Святослав Кравчук нагадав про  проблеми, які постійно виникають біля дитячого садочка №25.

Вже спочатку 2015-того року в огорожу дошкільного навчального закладу, який знаходиться на вул. Чехова, в'їжджали автівки. На повній швидкості транспортні засоби в’їжджали на територію ігрового майданчику, пошкоджуючи його конструкції.

Тож віце-мер звернувся до директора департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Івана Кубіцького з вказівкою розібратись із дорожньою проблемою, яка виникаю біля 25-того садочка.

«У вас є відділ який займається питаннями безпеки транспорту на території міста. Три рази збивають і все це проходить тільки через засоби масової інформації, жодного обличчя ніхто не бачить. Чи ми чекаймо поки там когось задавлять? Або когось з дорослих, або когось з дітей. Люди нетверезі за кермом…» - зауважив Святослав Кравчук. 

Кубіцький чомусь тільки всміхнувся, про що одразу ж пошкодував, адже отримав зауваження.

«Що ти смієшся? Ти смієшся до пори до часу. Там є людина яка відповідає за ті всі речі. Візьміть там поставте стіну «берлінську», і на тому справа закінчиться. Або знак… Якійсь вихід з ситуації має бути? Ми дограємось! А тоді будете ходити, будете шукати, будете розказувати про те, що я не винуватий, а винувате ДАІ! А ДАІ буде казати, що винуватий Кубіцький, бо в нього є людина, яка цими питаннями займається!» - зробив зауваження колезі Святослав Кравчук.

Тож директор департаменту житлово-комунального господарства отримав доручення міського голови встановити перед садочком захисні бетонні брили півметра заввишки.