Відспівування відбудеться завтра, 29 січня, о 12.00 у верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору, о 12.40 — громадянська панахида на Театральному майдані міста.

Поховають Олександра Войчука на кладовищі у селі Гаразджа на Алеї почесних поховань, - про це йдеться на сайті мерії.

У зв’язку з похованням загиблого під час виконання завдань антитерористичної операції Олександра Войчука четвер, 29 січня, оголошено Днем жалоби.

На знак скорботи буде приспущено Державний Прапор України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях міської ради, підприємств, установ, організацій державної, комунальної та інших форм власності на території міста.

У цей день також обмежено проведення розважально-концертних заходів на території міста, заборонено звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті.

Нагадаємо, що за результатами проведених експертиз вдалось ідентифікувати особу Олександра Войчука, що раніше був у списку зниклих безвісти. Він у складі 51-ї окремої механізованої бригади виконував завдання у зоні АТО. Зв'язок з ним обірвався 28 серпня 2014 року. На той час він знаходився поблизу Ілловайська Донецької області.

Він був похований у місті Дніпропетровськ як невідомий солдат. Виконавчий комітет Дніпропетровської міської ради прийняв рішення про ексгумацію тіла та передачу його рідним для перепоховання у Луцьку.

Олександр Войчук народився 8 лютого 1989 року. Неодружений. Навчався у загальноосвітньому навчальному закладі № 20, Луцькому національному технічному університеті.

Був призваний на військову службу по мобілізації. До призову працював у ТОВ «Кромберг енд Шуберт Україна».

Луцька міська рада, виконавчий комітет та депутатський корпус висловлюють щирі співчуття родині та близьким загиблого.

Світла та вічна пам'ять нашому Герою!