Засновник благодійного Фонду «Новий Луцьк» Ігор Палиця приїжджає в Луцьк, де в рамках прес-конференції розповість про пророблену роботу та майбутні плани організації. Про це Інформаційному агентству Волинські новини повідомили у прес-службі Фонду.

Непрості події вплинули на життя людей, їх погляди та світобачення. Безумовно, Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» у складній зовнішньоекономічній та внутрішньополітичній ситуації відповідав на суспільні виклики.

Так, Ігор Палиця зазначив, що новим напрямком у діяльності Фонду у році, що минув, стала допомога АТО.

«Разом із тим, що ми продовжували роботу у рамках семи цільових програм Фонду, важливим видом діяльності у 2014-ому стала допомога учасникам АТО та їх сім’ям», - наголошує засновник Фонду.

Зауважимо, ознайомитись з детальною інформацією щодо проробленої роботи за 2014 рік можна за вказаним посиланням.

У прес-службі організації наголошують: інформація може бути корисна і для журналістів, адже 31-ого січня відбудеться прес-конференція Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» для ЗМІ за участю його керівника. Час проведення заходу повідомлять згодом.

Нагадаємо, 28 травня 2014 року у Києві до складу Українського форуму благодійників рішенням конференції включили Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк».