Мобілізовані бійці з Волині відправились на Рівненський полігон, де протягом сорока днів проходитимуть військову підготовку.

У п’ятницю, 13 лютого, з Луцького та Волинського військових комісаріатів мобілізовані чоловіки автобусом відправились до Рівного, - повідомляє Громадське.Волинь.

«Сьогодні, з Луцького об’єднаного військового комісаріату ми здійснюємо практичну поставку 17 військовозобов’язаних до 223-го загальновійськового полігону, що знаходиться у місті Рівне, а також 4 військовозобов’язаних до 93-го прикордонного загону у Львівську область», – заявив виконувач обов’язків військового комісара Луцького ОМВК Василь Худик.

«Зараз бійці їдуть до Рівного. Їх там одягають, взувають, а потім везуть на навчальний рівненський полігон. Там вони вчитимуться поводитись із зброєю в залежності від того, яка військова спеціальність у них була до цього», – зазначив капітан ЗСУ Володимир Григорчук.

«Це триватиме приблизно 40 діб, а потім бійці будуть відправлені до інших військових частин для подальшого проходження військової служби», – додав Василь Худик.