Діти зі Старосілля, Маневицького р-ну співали, розказували патріотичні вірші і привезли гостинці, придбані за гроші, зібрані напередодні, - пише Волинська газета.

А мужні бійці, котрі так багато побачили на бойовому шляху, зізнавалися, що якби у зоні АТО їм так піднімали патріотичний дух, то перемога вже б давно настала.
Такій зібраності можна позаздрити. Діти цієї дев’ятирічної школи вже вп’яте самоорганізовуються, під керівництвом учительського колективу проводять усілякі благодійні акції, під час яких збирають кошти. Односельці не скупляться, тож у результаті виходить гарна справа. От цього разу школярики привезли бійцям, котрі нині лікуються у Липинах Луцького р-ну, чимало солодощів та питтєвої води, якої так бракує. Ну і без доброго слова у цій справі, звісно, не обійшлося: дітки підготували малюночки, де зізнавалися своїм захисникам у любові. А коли школярики піснею молилися за Україну, солдати слухали стоячи.
Педагог-огранізатор школи Наталія Градиська розповідає, що такі зустрічі завжди зворушуть.
- А як діти готуються, як щиро вони долучаються до проведення тих свят, під час яких збираємо гроші, як усі хочуть поїхати... - каже Наталія Володимирівна. - Знаєте, ніякі слова на жодному з уроків не здатні так виховати патріотів, як ці зустрічі.