На Волині почали ширитися чутки, що на рівненському полігоні, який розміщений у Костопільському районі,  мобілізованих змушують купувати форму. В ОК «Північ» цю інформацію спростовують і зазначають, що подібні вимоги - незаконні. Самі мобілізовані на полігоні на обмундирування не нарікають. Показують речовий мішок - всередині все нове, ще з етикетками, - пише газета Волинь-нова.

Форми вистачає всім, - запевняє начальник тилу ОК «Північ» Анатолій Вербицький. - Розмірів також є достатньо, починаючи від 46–го і закінчуючи 58–м. Загалом ми постаралися забезпечити мобілізованих й обмундируванням, й умовами проживання. Бо якщо боєць усе має, у нього і моральний дух хороший, і свій обов’язок перед державою нормально буде виконувати.

Навчання на рівненському полігоні триває вже два тижні. Усі чоловіки в однаковій формі - «Український піксель». Кожному мобілізованому видали по два комплекти - зимову та літню. А ще куфайку, літню та утеплену білизну, чотири пари шкарпеток, рукавиці, шапки, два рушники, польський рюкзак, берці, казанок, чашку, ложку, три куски мила та інший дріб'язок. Змінної військової форми немає, бо це не передбачено законодавчими нормами. Якщо військовий порве, загубить чи знищить форму - скажуть купувати самому. Коли ж втратить її внаслідок бойових дій у зоні АТО - видадуть одразу нову.