Демонструвати свої вміння в Дебальцевому порадив Гунчик дебоширам-«волонтерам». Про це він заявив під час оперативної наради сьогодні, 23 лютого, - інформує Інформаційне агентство Волинські Новини.

Днями на фермерських полях у Горохівському районі молодики на автомобілях «ПТН ПНХ» влаштували гонки. У багажниках джипів знайшли зброю та тепловізори. Ймовірно, що цю техніку придбали як волонтерську допомогу бійцям АТО. А молодики з Володимира-Волинського вирішили постріляти зайців, використовуючи ці засоби.

«Деякі люди задовольняють власні амбіції. Викидаючи адреналін, прикриваючись допомогою бійцям, використовують волонтерську діяльність. Хочу офіційно звернутися до правоохоронних органів, СБУ, прокуратури провести розслідування випадку, коли група молодих людей, під прикриттям так званої волонтерської допомоги на автомобілях для армії влаштували безлад на фермерських полях», - пояснив голова ОДА Володимир Гунчик.

Він порадив тимчасово виконувачу обов’язків обласного військового комісара Роману Кулику звернути увагу на цих порушників.

«Хай свою силу і вправність демонструють в районі Маріуполя і Дебальцевого. Ми не можемо допустити, щоб техніка, яка має бути направлена в зону бойових дій, використовувалася волонтерством не за призначенням. Я звертаюся до правоохоронців не дати зам’яти цю справу. Нам такі «волонтери» не потрібні. Нам не потрібна така допомога. Соромно подивитися людям в очі», - зауважив він.