7 грудня 2014 року на автодорозі «Доманово-Самари» у Ратнівському районі сталася ДТП, в результаті якої загинув чоловік, а його дружина забрала «швидка». Винуватцем аварії став п’яний водії.

Тож, як вбачається з матеріалів кримінального провадження 7 грудня 2014 року, а у цей день віряни відзначають свято Великомучениці Катерини, двоє п’яних чоловіків машиною поверталися додому з гульби.

Раптом водій помітив, що перед машиною один за одним їдуть двоє велосипедистів.

Чоловік спробував загальмувати, але уже було надто пізно, і в результаті збив двох людей.

П’яний шофер так перелякався, що не зупинився, а, навпаки, чимдуж почав тікати з місця автопригоди, але проїхавши кілька метрів, опам’ятався і повернувся. Виявилося, що велосипедист, який їхав другим, помер одразу, а його дружина злетіла в кювет і також покалічилася.

Спочатку п’яні молодики запевняли, що вони просто їхали повз і зупинилися щоб допомогти, але коли жінка побачила, що в одній із фар автомобіля були уламки її кошика, сумнівів у тому, хто був винуватцем ДТП у неї вже не було.

Жінка одразу ж вирвала з рук одного з чоловіків мобільний телефон і почала викликати міліцію.

Саме у цей час біля місця трагедії зупинився працівник митного поста Доманово, який їхав додому і випадково побачив аварію. Лише коли митник схопив п’яного водія за комір і почав питати, хто збив людей – чоловік зізнався.

Після цього на місце ДТП прихала сестра загиблого та матір п’яного водія, потерпілу ж госпіталізували.

І уже під час судового засідання дружина загиблого розповіла, що матір винуватця ДТП кілька разів приходила до неї в лікарню та пропонувала заплатити за лікування, втім жінка відмовилася і просила жорстоко покарати порушника, через якого загинув її чоловік.

Сестра загиблого, яка по справі також проходила як потерпіла, також просила суворо покарати винуватця ДТП.

І уже 17 лютого 2015 року Ратнівський суд Волинської області засудив зловмисника до 4 років позбавлення волі, а також позбавив його права керувати транспортними засобами на три роки.