На території тимчасово окупованих Автономної Республіки Крим і міста Севастополя ФСБ запропонувала усім колишнім співробітникам Служби безпеки України та Державної прикордонної служби України, які зрадили українській присязі та служать у російських спецслужбах, визначитися з місцями подальшого проходження ними служби поза межами Криму.

Про це повідомив речник штабу АТО Андрій Лисенко під час брифінгу, - інформує «Преса України».

«За оперативною інформацією, на території тимчасово окупованих Автономної Республіки Крим та міста Севастополя ФСБ запропонувала усім колишнім співробітникам Служби безпеки та Державної прикордонної служби України, які зрадили українській присязі і служать у російських спецслужбах, визначитися з місцями подальшого проходження ними служби поза межами півострова», – наголосив Лисенко.

Зокрема, речник штабу АТО додав, що «зрадники не потрібні нікому».

Нагадаємо, що сьогодні Андрій Лисенко заявив про те, що впродовж минулої доби обстріли з боку незаконних збройних формувань не припинялися.

Відповідно до інформації штабу АТО, за добу на Донбасі в зоні бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, однак троє бійців отримали поранення.

Водночас підкреслюється, що терористи відновлюють свою боєздатність – триває поповнення боєкомплекту, матеріальних засобів, пально-мастильних матеріалів, а також накопичення військової техніки та «живої» сили. РФ продовжує постачати на територію, тимчасово підконтрольну бойовикам, озброєння, військову техніку, найманців.

Нагадаємо, що вчора у Росію повернувся 16-й так званий «гуманітарний конвой».