На Ковельщині представники «Правого сектору» затримали ЗІЛ завантажений деревиною, на який пізніше пред'явив права майстер лісу. Про це активісти повідомили у соцмережі.

Зокрема, у дописі йдеться:

«02.03.2015р. приблизно о 16.00-16.40 представниками ГО «Правий Сектор Ковельщини» було зупинено за 100 метрів від села Ситовичі автомобіль ЗІЛ131-АС1872АХ завантажений лісопродукцією соснової породи, причому на момент зупинки супровідних документів на лісопродукцію не було, а черз 15 хвилин під'їхав ще один автомобіль ЗІЛ131-О5043ХМ з двома причепами на яких теж була завантажена лісопродукція вільхової породи, як і на самому авто. Як виявилося на момент зупинки і в цього авто не було супровідних документів на лісопродукцію. Після чого нами було повідомлено начальника Ковельського МРВ Туся І.Г. про вчинення даного правопорушення, ним відразу було направлено слідчо-оперативну групу до вказаного місця події також нами було повідомлено керівника ДЛГ Данилюка В.В., який в свою чергу відправив на місце правопорушення головного інженера лісової охорони. Дані працівникі владних структур і організацій прибувши на місце події діяли згідно чинного законодавства.

Працівниками слідчо-оперативної групи був складений акт огляду місця правопорушення і дізнання свідків, а представником ДЛГ було проведено замір кубатури лісопродукції на кожному зупиненому тз, що в сумі становило 34 куба. Через деякий час після зупинки тз на місце події під’їхав виконуючий обов'язки майстра лісу ЛГ складу «Тур» Ващук Іван і, порушуючи чинне законодавство, почав оформляти документи на ліс, мотивуючи це тим, що за браком часу він не міг перебувати на ввіреній йому ділянці лісу і контролювати погрузку лісопродукції. Натомість вище вказані транспортні засоби мали під’їхати до його подвір'я, де Ващук І. і мав оформити потрібні документи. Усі дані тз були затримані працівниками міліції».