У Рівному, поки батьки були на роботі, 9-річний хлопчик покінчив життя самогубством. Відомо, що до цього дитина гостювала у бабусі, - зазначають в прес-службі УМВС у Рівненській області.

9-річний Ілля не дочекався батьків, повісившись у шафі. Відомо, що до цього приблизно два тижні дитина гостювала у бабусі, адже школи були закриті через карантин, а батьки не могли залишити роботу.

«Повернувшись додому приблизно о 17:00, матір виявила сина повішеним на вішаку шафи… На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, експертна лабораторія на чолі з керівництвом УМВС. Тіло дитини направлено в морг для проведення судово-медичної експертизи, яка визначить причину смерті», - констатували у прес-службі.

За фактом смерті було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Наразі співробітники МВС встановлюють обставини, які могли спонукати хлопчика на такий вчинок.

Зазначимо, зі слів учителів та сусідів, батьки дуже любили свою дитину. Ілля мав усе необхідне для розвитку, адже був єдиною дитиною в сім’ї.