Український журналіст Роман Бочкала поділився з українським народом фоторепортажем з селища Чонгар, що у Херсонській області, точніше те, що залишили там після себе російські «визволителі». На Чонгарі зупинялися по дорозі в Крим і тут можна було пообідати в пристойних кафе. Згадує Бочкала на своїй сторінці у соцмережі.

Роман Бочкала нагадує читачам «Преси України», що наприкінці минулого року українській стороні вдалося витурити російських окупантів з території Чонгару, і це ж навіть не Крим, а адміністративна територія Херсонської області.

«І ось довелося мені там побувати, я добре пам'ятаю це місце. Яким воно було рік тому, два, три. На Чонгар всі їхали за рибою, тут її можна було купити будь-яку. На Чонгарі зупинялися по дорозі в Крим і можна було пообідати в пристойних кафе. Тут можна було заночувати в пристойному готелі і сходити в чоловічий туалет», - пише журналіст.

Бочкала рекомендує до перегляду те, у що перетворили це місце російські «брати», що вони залишила після себе.

«Воістину орда. Як після навали. Прошу зауважити - бойових зіткнень тут не було. Це результат мирного знаходження росіян. Шкода Чонгар. Це місце чекає повне забуття. Спасибі «визволителям», -додає журналіст.