Олена Дьоміна таки буде відбувати покарання у місцях позбавлення волі, попри усі спроби уникнути ув’язнення. Більше того, суд не дозволив засудженій вийти на волю навіть на тиждень раніше.

Нагадаємо, що ми уже писали про те, як Олена Дьоміна у компанії з громадянином Німеччини та його дружиною організували у Луцьку роботу цілої порностудії.

Олену Дьоміну звинувачують у торгівлі людьми та відмиванні коштів, адже перед тим, як налагодити такий пікантний бізнес у Луцьку, компанія створила онлайн-порностудію у Польщі.

Спочатку Дьоміну засудили до 8 років ув’язнення, втім засуджена оскаржила вирок суду і дійшла до касаційної інстанції. Остаточне покарання було у вигляді 4 з половиною років позбавлення волі.

Але після цього засуджена клопотала до Луцького міськрайонного суду про звільнення її від відбування покарання у зв’язку з хворобою і отримала дозвіл.

Втім, Апеляційний суд не знайшов підтвердження факту загострення захворювання Олени Дьоміної і скасував постанову Луцького міськрайонного.

Однак засуджена продовжувала шукати шляхи як уникнути відбування покарання і подала клопотання до суду про зарахування до її строку сім днів, які вона провела у СІЗО ще у 2011 році.

У зв’язку з цим колегія суддів Апеляційного суду Волинської області подавала запит до СІЗО і отримала відповідь, що у 2011 році Олена Дьоміна взагалі не перебувала в ізоляторі.

А тому колегія суддів залишила апеляційну скаргу засудженої без задоволення, а саму Дьоміну, вочевидь, скоро доправлять до місць позбавлення волі, адже на час судових слухань жінка перебувала в СІЗО.