Приватне підприємство «Айслаг», яке вимагає у Господарського суду Волинської області визнати КП «Луцьке підприємство електротранспорту» може відкликати свою позовну заяву. Про це стало відомо сьогодні під час судового засідання.

Нагадаємо, ми вже писали про те, що Господарський суд Волинської області розпочинає слухати справу про банкрутство ЛПЕ за позовом ПП «Айслаг» про визнання комунального підприємства банкрутом. Зокрема, Луцьке підприємство електротранспорту заборгувало приватній фірмі за двома договорами відповідно 93 тисячі та 164 тисячі гривень, які вони по нині не сплатили.

Разом з тим, варто зауважити, що ще 9 квітня минулого року  Господарським судом Волинської області було винесено ухвалу про стягнення 771 тисячі гривень на користь ПП «Айслаг». Майже рік по тому, лише 27 лютого, на рахунки ЛПЕ судом було накладено арешт та описано майно підприємства.

Однак Луцьке підприємство електротранспорту так і не погасило усіх боргів.

Тож, вже на перше засідання по справі банкрутства, представник КП «Луцьке підприємство електротранспорту» Володимир Івчик подав клопотання про відкладення слухання справи, у зв’язку з тим, що між сторонами укладено три мирові угоди.

У разі затвердження мирових угод Господарським судом ПП «Айслаг» погодилося відкликати заяву про визнання ЛПЕ банкрутом.