Сильний вітер, мокрий сніг і холодний дощ стали заспівом матчу лідерів групи №2 чемпіонату U-19. З перших хвилин гри на полі точилася безкомпромісна боротьба. Погода дещо збільшила кількість неточних пасів та ударів, - повідомляється на сайті ФК «Волині».

Перший шанс був за господарями – Зінкевич та Дудік вивели Юрій Романюка на ворота «Металурга», але наш хавбек перекинув кіпера, але зовсім трохи не влучив у ворота. «Волинь» почала частіше бити по воротам, розраховуючи на слизьке поле і м`яч.  Так і сталося – на 32 хвилині Чепелюк «вистрілив» із 18 метрів, воротар відбив, але першим на добиванні був Петров – 1:0.

Дуже швидко господарі пропустили – Марчук необачно вийшов на перехоплення заледве не до центру поля, був обіграний й Кушнаренко забив у порожні ворота – 1:1.

У другому таймі далася взнаки краща фізична підготовка лучан, які почали перебігати візаві й втікати у гострі атаки. Кілька моментів господарями було втрачено, особливо образливо має бути Петрову за невикористаний пас від Дудіка.  Артем вивів Сергія на порожні ворота, але форвард до м`яча не дотягнувся. Дуже швидко Петрова виручив Олексій Зінкевич, який класно закрутив правою ногою у дальній кут – 2:1.

Фінал матчу пройшов у обопільних атаках, але поталанило більше гостям - Єсаулов на 87 хвилині замкнув ударом головою подачу з правого флангу – 2:2.

Відтак, «Волинь» і «Металург» розійшлися мировою і продовжують не програвати у чемпіонаті.

У наступному турі лучани їдуть до Білої Церкви, де зіграють із юніорами донецького «Олімпіка».

Турнірна таблиця після 4 туру набула такого вигляду: