Російсько-терористичні війська перетворили місто Луганськ на один великий військовий табір. В населеному пункті зосереджена чи не найбільша кількість бойовиків: в місті дислокується 6 великих збройних формувань чисельністю до 6 тисяч чоловік. Крім цього, близько 3 тисяч терористів, а також артилерія бойовиків розташована у селищах поблизу Луганська.

Про це повідомив у соціальній мережі координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук. 

Як розповів координатор, Луганськ на сьогодні перетворився на військовий табір для бойовиків. Зокрема, на території міста зосереджено 6 великих окремих формувань загальною чисельністю 5,5-6 тисяч чоловік (в їх складі - як військовослужбовці ЗС РФ, замасковані «під ополчення», так і російські найманці і місцеві бойовики).

Крім цього, ще близько 3 тисяч російських військовослужбовців, а також найманців з РФ і бойовиків «ЛНР» зафіксовані в селищах поблизу Луганська. В основному вони знаходяться у Кам'янобродському районі і в районі, прилеглому до населеного пункту Станиця Луганська. В свою чергу, південніше Луганська відзначається скупчення артилерії терористів.