П’яний житель Камінь-Каширського району не зміг «тримати язика за зубами» і руки при собі, а тому найближчі два місяці проведе у СІЗО.

Інцидент трапився ще в жовтні минулого року, коли п’яненький чоловік підводою виїхав до райцентру, аби забрати свою співмешканку, яка пішла на огляд до Камінь-Каширської центральної лікарні. Чоловік взявся чекати жінку на зупинці громадського транспорту.

Невдаха хотів було зателефонувати своїй дамі серця, однак телефону при собі не мав, а тому почав чіплятися до перехожих, аби йому дали подзвонити до жінки.

Цю картину випадково побачив старший дільничний Камінь-Каширського райвідділу і пішов до чоловіка для, так би мовити, з’ясування обставин.

Правоохоронець просив селянина припинити лаятися, однак, так як чоловік на зауваження не реагував, дільничний гукнув до себе патруль ДАІ, який чергував поблизу місця інциденту.

ДАІвці одразу ж відвезли п’яничку до райвідділу і передали черговому дільничному. Інспектор, який «прийняв» розбишаку, одразу ж склав протокол про адмінзатримання чоловіка за дрібне хуліганство, а самому «Дон Жуану» запропонував проїхати до лікарні на освідування.

Спершу чоловік погодився, однак уже в самому медзакладі зчинив ґвалт через те, що на нього уже кілька годин чекають співмешканка та кобила з підводою, якою він їхав назустріч своїй коханій. Чоловік так намагався вирватися з рук правоохоронців, що зірвав погон з сорочки дільничного і зацідив йому кулаком в голову.

Уже після усієї метушні чоловіка таки відпустили, оскільки, згідно законодавства, людей затриманих за дрібне хуліганство, не мають права утримувати більше трьох годин.

Однак цей випадок «не зійшов з рук» селянину просто так – вироком Камінь-Каширського районного суду чоловіка засудили до двох місяців арешту.