Коментар головного тренера «Волині» Віталія Кварцяного після перемоги над «Олімпіком» передає клубна прес-служба лучан.

- Ми старалися грати на перемогу, мали ще моменти забити. «Олімпік» - організована команда, пару м’ячів їхній кіпер не дав забити нам. Але нам поталанило – Бабатунде забив неочікуваний гол і гарний. Я хотів би, щоб третій м’яч також Ерік забив, але він зіграв як справжній гравець - віддав на вільного Кобахідзе. В загальному, думаю, що ми були сильнішими.

…У нас сьогодні забивали легіонери-збірники. Ми гордимося, що в нас грають Кобахідзе, Бікфалві, Бабатунде. Вони вміють завершити атаку.

…Мемешев мусить сильніше грати при його нестандартній швидкості. Вийшов Козьбан на заміну. Можливо, його гра і не виправдала себе, але Дімі також треба грати, він багато пропустив після травми.

…Фанатам дуже дякую, вони молодці. Вдячні від усієї команди їм.

…Можемо говорити про 6 місце в таблиці. Для будь-якої команди важливо бути якомога вище в чемпіонаті. Ми – не виняток.

…Учора в Києві я був на зустрічі представників всіх клубів Прем’єр-ліги. Вона тривала без перерви 4,5 години. Було багато цікавого. Присутні були й Григорій Суркіс, Бандурко і Павелко. Обговорили перспективи розвитку нашого футболу і я дуже радий, що ми не шукали можливості тільки карати, але й рятувати клуби, підтримати їх і зберегти. Плани федерації мені сподобалися. Крім того, сподобалося, що Федерація хоче зібрати власників клубів, які обговорять фінансові перспективи. Тоді буде ще більший ефект.

…По майбутньому «Волині». В мене є оптимізм, ми хочемо залишити великий футбол у Луцьку.