Ерік Бікфалві сьогодні забив у третьому матчі поспіль й ще більше зміцнив свої позиції у суперечці бомбардирів Прем’єр-ліги. Коментар атакувального хавбека луцької «Волині» після матчу із Олімпіком передає клубна прес-служба лучан.

- Важко сьогодні було грати у спеку. Матч розпочинався о 14.00, спекотно. Але ми гарно грали, собою задоволені і, звичайно, ж перемогою. Стосовно власної гри, то я забив і віддав. Пас на Кобу був «бонусним» (посміхається) – хотів, щоб і партнер забив.

Раніше я не думав, щоб стати кращим бомбардиром, але тепер ще є один матч і відповідно є шанси очолити список кращих нападників чемпіонату. Я не проти.

…Чому більше почав забивати? Все добре робимо на тренуваннях. Шкода, що більшість перемог прийшло вже тоді, коли ми не змогли претендувати на єврокубки.

…Після чемпіонату буду думати, чи залишуся у «Волині». Звісно, хочу перейти в сильніший клуб, спробувати свої сили. Чи буде це українська команда, розповім пізніше. Я люблю Україну, є шанс залишитися тут. Рішення ухвалю після того, як зіграю у збірній проти Північній Ірландії, а також розмови у родині.