Після повторних обстрілів бойовиками, свою роботу припинив Авдіївський коксохімічний завод. На територію заводу впало близько 40 снарядів. Перебиті всі чотири високовольтних ізолятори, які живлять підприємство, - інформує прес-служба заводу.

«На даний момент підприємство має серйозні руйнування в коксовому і вуглепідготовчому цехах. Снарядами перебиті всі чотири високовольтних введення, що живлять Авдіївський коксохім. В терміновому порядку підприємство було зупинено, видача коксу припинена», - йдеться у повідомленні.

Відомо, що за минулих кілька днів Авдіївський коксохім потерпав серйозних обстрілів зі сторони терористів. Так, і генеральний директор заводу Муса Магомедов заявив, що 23 травня за півгодини в будівлю коксохіму було випущено 40 снарядів.

Обстріли розпочались 21 травня, коли терористи обстріляли Авдіївський коксохімічний комбінат і залізничне депо з 120-мм мінометів. Про це повідомив у соцмережі заступник начальника координаційного центру при штабі АТО Ілля Ківа.

«Терористи бомблять Авдіївський Коксохім, дві жінки отримали поранення, близько 30 снарядів розірвалося на території заводу», - пише Ківа.