Лучанка Оксана Владиченко, як сама виховує чотирьох неповнолітніх дітей проживає в будинку, абсолютно не придатному для життя. В будівлі немає ні газу, ні світла, ні водопостачання, однак сім’ї більше нікуди йти. Тому вона вкотре буде просити міську владу надати їй хоч маленьке, але обжите помешкання.

Про цю історію розповів депутат групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук, який давно уже займається питанням пані Оксани.

Депутат заявив, що жінка працює і цілком адекватна, однак ніхто не хоче їй допомогти.

Ба більше, депутатські запити Ігоря Поліщука з цього приводу взагалі ігноруються.

«Жінка мені нещодавно розповіла про те, що вона знайшла кімнатку у гуртожитку, що по вулиці Польовій, яка належить до комунальної власності і просила надати їй це помешкання, але відповіді так і не отримала. Я подавав з цього приводу депутатський запит, але за нього не проголосували. Тому я подав депутатське звернення, на яке отримав відповідь, що цю кімнату уже самовільно зайняли, а міська рада тільки зараз почне вживати заходів для того, щоб цю людину виселити звідти. Але в той час поки міськрада думає усе це робити, жінка з дітьми проживає у сирості і в жахливих умовах».

Тому Оксана Владиченко завтра прийде на засідання сесії Луцькради і разом з депутатською групою «Новий Луцьк» підніматиме питання бездіяльності міського голови Миколи Романюка з цього приводу.