Волинські правоохоронці викрили цех, де підпільно виготовляли брендовану горілку марок «Nemiroff з перцем», «Medoff Classic», «Мороша», «Хлібний Дар» та «Lubotin Pshenichna». Власник гаража не лише виготовляв сурогат, а й розливав його в пляшки та друкував акцизки.

Правоохоронці викрили підприємливого лучанина кілька місяців тому і одразу ж звернулися до слідчого судді міськрайонного суду з клопотанням надати дозвіл на проведення обшуку у помешканні та гаражі чоловіка.

Під час обшуку міліціянти виявили та вилучили велику кількість етилового спирту, пляшок, корків та систем для перекачування рідини.

Крім того, правоохоронці встановили, що організатор гуральні друкував акцизні марки на лазерному принтері.

Куди збували виготовлені напої, наразі невідомо.

Сам же підозрюваний свою вину у виготовленні сурогату визнав і навіть погодився укласти із прокурором угоду про визнання винуватості, якою було визначено, що чоловік повинен буде сплатити штраф у розмірі 85 000 гривень та отримає реальний строк ув’язнення терміном у чотири роки, але з півторарічним іспитовим терміном.

2-го червня суддя Луцького міськрайонного суду таку угоду затвердив, однак протягом 30 днів сторони по справі ще зможуть подати апеляційну скаргу.