Один із кращих півзахисників в історії українського футболу Анатолій Тимощук, який грає за пітерський «Зеніт», вирішив не продовжувати контракт із російським клубом, - інформує «Преса України».

Наразі достеменно відомо, що наступний футбольний сезон Анатолій Тимощук розпочне не в «Зеніті». Контракт із пітерцями у 36-річного гравця збірної України, закінчується влітку 2015 року.

У футбольному сезоні 2014-2015, Анатолій Тимощук зіграв у 25 матчах за синьо-біло-блакитних. У цих зустрічах український півзахисник 14 разів виходив на заміну.

У «Зеніті» Анатолій Тимощук грав з 2007 по 2009 рік. У 2009 році він перейшов до мюнхенської Баварії. У 2013 році повернувся до складу пітерської команди, уклавши контракт на два роки.

Зазначимо, що російські пропагандистські ЗМІ почали цькування гравця збірної України і пітерського «Зеніту» Анатолія Тимощука за те, що він відвідав поранених бійців ЗСУ у лікарні.

Нагадаємо, що в ФІФА заявили, що Росія і Катар можуть втратити право проведення Чемпіонату світу з футболу у 2018 та 2022 роках відповідно. І це трапиться тоді, якщо будуть докази того, що голоси при проведенні виборів країн-організаторів турнірів ці дві країни купили.