У Луцьку на проспекті Молоді, 15 горить квартира у багатоповерхівці. Про це інтернет-виданню «Під прицілом» повідомили очевидці.

За словами мешканців сусідніх будинків, десь після 9 ранку хтось помітив дим, який виривався з вікон квартири на третьому поверсі. Від полум’я повилітали шибки. Поблизу будинку стоїть швидка та пожежна машина. 

Деталі згодом.

Як нам вдалось з’ясувати на місці пожежі,  близько дев’ятої години ранку у багатоквартирному будинку по вул. Молоді, 15. загорілось підсобне приміщення. Воно було облаштоване мешканцем будинку Сергієм,  на сходинковій клітці, між третім та четвертим поверхами. Власник підсобного приміщення відвів вільну частину для зберігання особистих речей.

Як повідомили в ДСНС у Волинській області, за шість хвилин рятувальники локалізували пожежу, а ще за дві хвилини ліквідували її остаточно. Крім того, провели заходи із димовидалення.

Більшість мешканців будинку теж нічого не бачили, адже перебували на роботі, і приїхали до дому коли пожежу ліквідували. Проте Сергій розповів найбільш ймовірну, на його думку, версію.

За його словами, територія підсобки була відмежована звичайним дерев’яним каркасом, та зашита листами гіпсокатону. Проте залишилась щілина між вікном та саморобною стіною. Тож на думку Сергія хтось кинув у щілину недопалок, що і спричинило пожежу.

«Хтось кинув бичка тому, що кидали пачки туди. Там дірка була. Кидали пачки і хтось бичка кинув» - розповів Сергій.

Сергій також повідомив, що для курців залишав на стіні записку із застереженням, та проханням не закидати в підсобне приміщення недопалки.