Українські військовослужбовці відбили чергову спробу сепаратистів захопити населений пункт Мар'їнка. Військам ЗСУ довелося вступити в ближній бій та пошкодити бронетехніку ворога.

Згідно інформації групи «Інформаційний Спротив», російсько-терористичні війська на Донбасі зберігають активність, продовжуючи вести масований обстріл позицій українських військ і цивільних об'єктів, а по ряду напрямків здійснюючи наступальні дії тактичного рівня.

Розвідка зафіксувала активність сепаратистів на тих ділянках, які вважалися відносно спокійними після підписання Мінських угод в лютому 2015 року.

Так, українські військові відбули черговий штурм на Мар’їнку. Піхотні групи російських найманців та сепаратистів під прикриттям потужної 122-мм та 152-мм артилерії та 82-мм та 120-мм мінометів вступили в ближній бій з силами АТО поблизу Мар’їнки. Ворог намагався нав’язати бій захисникам Вітчизни на вулицях населеного пункту.

Сепаратисти атакували позиції сил АТО 4 танками, 2 БМП-2 і 2 БТР-80.

У відповідь українські військовослужбовці застосувати бронебійну зброю. Внаслідок цього один Т-72Б терористів отримав ряд пошкоджень (проте зумів своїм ходом відійти на вихідний рубіж), один БТР терористів був пошкоджений.