З 22-го червня увійти до будівлі Володимир-Волинської міської ради можна лише пред’явивши посвідчення особи.

Таке розпорядження розміщене на сайті Володимир-Волинської міськради.

З метою впорядкування особистого прийому громадян міським головою, заступниками міського голови та роботи Володимир-Волинської міської ради її виконавчого комітету, підтримання порядку в адміністративній будівлі Володимир-Волинської міської ради, збереження матеріальних цінностей, дотримання режиму роботи посадових осіб органів місцевого самоврядування відповідно до ст.ст. 9, 19, 24 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», керуючись п.20 ч.4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1.Ввести з 22.06.2015 року пропускний режим в адміністративній будівлі міської ради.
2.Затвердити Правила пропускного режиму в адміністративній будівлі міської ради (додаток 1).
3.Затвердити Правила перебування громадян в адміністративній будівлі міської ради (додаток 2)
4.Керуючому справами виконавчого комітету міської ради (Н.Т.Прогонюк) забезпечити ознайомлення працівників виконавчого комітету міської ради, керівників підприємств, установ, організацій, громадян з Правилами пропускного режиму та Правилами перебування громадян в адміністративній будівлі міської ради.
5.Керівникам підприємств, установ, організацій в адміністративній будівлі міської ради :
5.1. Забезпечити неухильне дотримання вимог Правил пропускного режиму.
5.2.Надавати керуючому справами виконавчого комітету міської ради списки запрошених на заплановані в адміністративній будівлі міської ради заходи не пізніше ніж за три робочі дні до дати їх проведення.
Забезпечити оприлюднення Правил пропускного режиму та Правил перебування, на офіційному веб-сайті міської ради, та в засобах масової інформації.
7.Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Прогонюк Н.Т.