28 червня поблизу населеного пункту Новотошківка сили АТО вступили в бій з групою диверсантів НЗФ і змусили останніх відступити. Окрім того, бойовики обстріляли ряд населених пунктів в районі Артемівська, Луганська та Маріуполя.

Новину повідомляє прес-центр АТО, передає «Преса України».

«Ввечері біля Новотошківського було виявлено групу з 35 бойовиків НЗФ. Злочинці вступили із українськими вояками в бій. Але шансів на успіх наші воїни їм не залишили. Бандити, понісши втрати, відступили», - йдеться в повідомленні прес-центру.

Зазначається, що позиції української армії були обстріляні бойовиками в усіх напрямках, включаючи Луганський, Артемівський та Маріупольський. На Луганщині під вогонь з гранатометів і мінометів потрапили Станиця Луганська, Новотошківка, Кримське й Золоте. В районі Артемівська – в районі Ленінського, Кірового, Майорська, де НЗФ застосовували крупнокаліберні кулемети, стрілецьку зброю, гранатомети і міномети.

«На підступах до Маріуполя російсько-терористичні війська 6 разів били із заборонених мінськими домовленостями 120-мм мінометів, гранатометів та стрілецької зброї. Після опівночі окупанти продовжили чинити злочини із застосуванням зброї. З 15 зафіксованих випадків більшість знову поблизу Донецька», - повідомляє прес-центр.