Відступ бойовиків з Широкиного призвів до паніки серед окупантів.

Так, одні вимагають повномасштабного наступу на позиції української армії, інші ж говорять про те, що утримання деяких населених пунктів (Саханки й Докучаєвська) не має сенсу, тож звідти також потрібно відступати.

Про це у соцмережі Фейсбук повідомив радник міністра інформаційної політики Олександр Бригинець.

«Одне з задоволень перебування на передовій - це можливість слухати радіоперемовини путінських бойовиків. Головна тема: усе пропало, нас здають... Це про Широкино. Змушений відступ путінців з Широкиного (а вони опинилися там в оперативній пастці) призвів до паніки в рядах окупантів. Одні з них вимагають йти на Донецьк і добиватися наступу. Інші називають ще ряд населених пунктів, які треба повертати Україні, бо утримання їх перемога - приміром, Саханка і Докучаєвськ», - написав Бригинець.

Він також розповів, що все частіше радіоперехоплення фіксують нетверезий стан російських терористів, які співають про омріяне повернення в РФ.

«Серед пісень, які співають в ефірі п'яні росіяни, продовжує домінувати «а я в россию, домой хочу, я так давно не видел маму...» При тому вочевидь п'яних голосів стало більше. 

Можливо, святкують річницю скасування нами одностороннього припинення вогню і початок звільнення Донбасу - першими, нагадаю, на початку липня 2014 звільнили Артемівськ, Краматорськ, Слов'янськ та інші дуже відомі тепер міста Донбасу», - додав радник Стеця.