З республіки Сербія на Схід України воювати на стороні терористів «донецької народної республіки» збирається цілий загін сербських найманців в кількості близько 50 чоловік.

Про таку новину повідомляє «Преса України».

Сербський загін найманців, який повинен прибути в український Донбас в серпні 2015 року встановлювати там сумнозвісний «руский мир», буде мати наступну назву – «загін сербських гусарів «Імператор Микола Другий» (сербською мовою – «одред српске хусарије (ОСХ) «Император Николај Други»).

«Закликаємо всіх сербів з Вітчизни чи діаспори, які стежать за ситуацією в Україні, своєю християнською та братською солідарністю допомогти народу Новоросії не повторити долю наших Республіки Сербська Краіна і Косово. Багато російських воїнів поклали свої життя на вівтар нашої Вітчизни, і якби не було Росії, не було б ні Сербії, ні майбутнього для нашого народу», — «офіційно» заявили представники цього терористичного загону.

«Прийом до лав Загону відкритий для 50 добровольців віком 22-35 років, як з військовим досвідом, так і без такого, чоловічої і жіночої статі, придатних за станом здоров'я, у гарній фізичній і психологічній формі. Термін прийому в загін до 11 серпня 2015 року. Ви потрібні Росії, ви потрібні своїм братам», - саме таке оголошення зараз поширюється по сербському сегменту світових соціальних мереж.

«Загін буде піклуватися про ваші особисті потреби з моменту вступу до нього», - доволі прозоро натякають на фінансові та інші умови за вбивства українських громадян на українській землі.