Головою Луганської обласної військово-цивільної адміністрації став координатор волонтерського руху «Народний тил» Георгій Тука. Для його представлення до Луганської області прибув президент України Петро Порошенко, - пише ТСН.

«Щойно Кабмін схвалив подання на призначення Георгія Туки очільником Луганщини. Мені залишається лише підписати указ. Георгій Тука - нова людина, з бездоганною репутацією, з нетерпимістю до корупції, з Україною в серці. Все в нас з вами вийде! Слава Україні!», - заявив Порошенко. Як відомо, останнім часом 52-річний Георгій Тука брав активну участь у боротьбі з контрабандою на Луганщині.

Довідка. Георгій Борисович Тука народився 24 листопада 1963 року у Києві. Закінчив Київський політехнічний інститут, факультет автоматизованих систем управління. Працював керівником продажів у ТОВ «Ен-Ті Телеком», а пізніше став директором ТОВ «Зеніт-Телеком». З 2014 року очолив громадську організацію «Народний Тил».

Нагадаємо, донедавна Луганською областю керував Геннадій Москаль, однак після перестрілки між «Правим сектором» і міліцією в Мукачевому він був призначений на посаду голови Закарпатської ОДА.