Ігор Палиця на своїй сторінці у «Фейсбук» висловив свої міркування з приводу ситуації, що склалася в країні. На його думку, все, що відбувається розгортається за сценарієм «Тримайте злодія». Аби люди не змогли розібратися самостійно, що коїться в країні і запитати про це тих, хто знаходиться на верхівці. 

«Все, що ми бачимо і чуємо останнім часом, - це детально придуманий сценарій під назвою «Тримайте злодія». Сценарій, який повинен відвернути людей від проблем, які навалилися і посилюються.

Коли війну не хочуть припинити, тому що вона збагачує; коли тарифи роблять все вищими, бо з енергоринку можна вивести гроші на свої компанії; коли зарплати і пенсії не індексують, бо гроші потрібні самим; коли закликають чергових, не повертаючи попередніх, тому що вони багато розкажуть про те як там; коли країни, які нам вірили і боролися за нас, тепер відвертаються, тому що бачать і знають про що відбувається у нас на самомих верхах краще, ніж ми з вами ... Вони думають, що Клоуни і свої, які і виписані з-за кордону, можуть перемкнути і відвернути гучним криком і поданням.

І дійсно, люди якийсь час із захватом дивляться і сподіваються, і цирк їх відволікає. Але уявлення швидко набридають, і глядач повертається у свій побут, у свою реальність. І розуміє, що клоуни були злі, а актори брехали. І, розібравшись, почне задавати питання директору Цирку! », - написав Ігор Палиця.