Відремонтувати фасад навчального закладу комплексно  просять батьки дітей, які навчаються у луцькій школі №2, яка була збудована ще у 1956 році. З відповідним запитом звернулася до міських обранців депутат з групи «Новий Луцьк» Ірина Констанкевич.

«Зараз там проводяться ремонтні роботи по периметру - ремонтується відмостка. Батьки дуже вдячні міській раді і просять відреставрувати дверний блок і поріг головного входу», - повідомила Ірина Констанкевич.

Для виконання цих робіт потрібно приблизно 80 тисяч гривень. Ірина Констанкевич просить передбачити їх у бюджеті 2015 року, аби виконати облаштування школи в комплексі.

Обранці підтримали депутатський запит, однак міський голова Микола Романюк не міг не скористатися нагодою та підкреслити як він усе більше думає про освіту міста.

«Наступного тижня я буду аналізувати усе, що робиться в освіті. Минулого року на ці потреби було виділено 7 мільйонів, а цього року 30. Ви праві, це треба зробити в комплексі, щоб воно виглядало естетично і завершено», - додав луцький градоначальник.