Диверсійно-розвідувальна група бойовиків, переодягнувшись в українську уніформу, здійснили рейд на території підконтрольній Україні.

Про це свідчить відео, опубліковане користувачем EgoR ZemtsoV. Новину повідомляє «Преса України».

Проросійські терористи показали вихід однієї з диверсантських груп, які вийшли з українських територій. Як видно на кадрах відео, всі члени бандформування одягнені в українську форму та мають відповідні шеврони. Судячи з наявності спальників та карематів в об’ємних рюкзаках, бойовики перебували на українській території тривалий час.

За інформацією з передової, останнім часом стали масовими випадки, коли терористичні бандформування перевдягаються в уніформу військової комендатури чи офіцерську, і зупиняють поодиноких солдатів, або ж групи бійців. Документи у всіх диверсантів оформлені бездоганно, і ніяких питань до них не виникає. Ці терористи саджають затриманих за явні або надумані «порушення», після чого їх доставляють у комендатуру. Згодом солдати виявляють, що ніяких патрулів у тому районі не було, а подібних представників комендатури не існує. Таким чином терористи беруть «язиків», або ж полонених для якихось потреб на окупованих територіях, або ж просто ліквідують поодиноких солдатів.