Проект «Зігрій душу» знову оголошує набір у групу психологічної реабілітації бійців АТО.

Новий, вже 12 заїзд відбудеться з 16 по 22 серпня на базі санаторію «Червона калина», - повідомляє прес-служба Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

Заїзд відбудеться за фінансової підтримки Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», завдяки якому раніше психологічну та емоційну реабілітацію бійці отримали на базі санаторію «Пролісок», у Буковелі та на Еко-Курорті «Ізкі».

Зокрема, у кінці березня за допомогою благодійників на базі санаторію «Пролісок», що у селі Грем'яче Ківерцівського району, відпочило 15 учасників АТО з Луцька та Волині. З хлопцями займалися і психологи, і арт-терапевти, і духовні наставники.

 

 

 

 

«Хлопці проходили фізпроцедури, дихали свіжим повітрям та відпочивали. Отець Августин провів молебень, освятив ікони, намальовані хлопцями, та дав Боже благословіння кожному учаснику проекту. Також отець започаткував новий напрям нашої програми - християнський театр», - розповіла керівник проекту Анна Лисакова.

Наприкінці реабілітації  представники Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» вручили військовим подарунки.

 

 

А вже в кінці квітня за сприяння Фонду Ігоря  Палиці «Новий Луцьк» волинським військовим організували реабілітацію та відпочинок на курорті «Буковель»

 

 

У програмі взяли участь 22 бійця АТО (Волинська та Івано - Франківська області) з 51/14 ОМБР, 24 ОМБР, 101 ОМБР, 128 ОГПБ та батальйону «Айдар».

 

 

З бійцями працювали психологи, арт-терапевти та реабілітологи. Отож Фонд «Новий Луцьк» запрошує усіх охочих записатися у координатора проекту Анни Лисакової. Контактний телефон: 096- 320-34-84.