У місті Луцьку 31-го липня мало не до смерті при 6-річному синові побили 28-річного чоловіка, - пише Волинь Рost.

Інцидент трапився на вулиці Дубнівській приблизно о 18:00. За словами дружини потерпілого Ірини, бійку спровокувала місцева жителька, з якою у її чоловіка попередньо був конфлікт через те, що вона на вулиці чіплялася до їхньої дитини. Щоб розібратися з сусідом жінка привела шестеро чоловіків, серед яких нібито були і бійці АТО. Щодо участі зловмисників в антитерористичній операції Ірина стверджувати не береться, зазначила лише, що так сказали очевидці.

Загалом першочергово влаштували розбірки з нею, адже вона була з сином на вулиці. Чоловік, побачивши це вибіг, щоб заступитися і його ж відразу почали бити: «Він впав, одразу втратив свідомість і його продовжували бити ногами. Це все на очах у дитини», - зазначила вона. Також додала, що били лише троє. Двоє одразу втекли, а ще один лишився за усім спостерігати.

Розбороняти бійку вибігли сусіди, які викликали швидку та міліцію, а чоловіки, що брали участь у побитті заховалися у квартирі знайомої, яка їх і привела. Щоб дістатися до зловмисників навіть вибивали двері.

Результат жорстокого побиття такий: потерпілий уже 5 днів у комі. Лікарі ніяких гарантій не дають, а злочинці тим часом перебувають на волі: «У міліції сказали, що не можуть їх затримати. У них навіть підписку про невиїзд не взяли», - зазначила Ірина. Також молода жінка сказала, що їй страшно за безпеку сина, адже вона написала заяву до міліції і тепер боїться помсти.

А у міліції тим часом їй навіть не надали прізвищ злочинців, щоправда після того як журналісти звернулися до слідчого Олександра Богдана, Ірині пообіцяли надати всі матеріали.

Наразі дружині потерпілого відомо, що злочинці вже мають адвоката. А от вона лишилася без правозахисника, адже, щоб підтримати життя чоловіка, щодня потрібно 1000 гривень, на правову допомогу грошей немає. У потерпілого крововилив, поламана щелепа та ще багато травм, харчують його через зонд: «Допомогти немає кому. Андрій сирота, у нього лише брат і бабуся, якій майже 90 років», - розповіла Ірина. Зараз жінка у відчаї, тому що не знає, де брати гроші на порятунок чоловіка, а гоп-компанія, що влаштувала «розборки» не дала на лікування ні копійки.

Слідчий від коментарів відмовився і навіть не сказав, що інкремінували злочинцям. Не дивлячись на те, що потерпілий 5 днів у комі, слідчий на дзвінок журналістів відповів так: "Роздули на рівному місці. Трапилося все кілька днів тому, а тут вже роздули".