Останій раз ви авторизувались через "%social%"

Нардеп Ігор Єремеєв помер у лікарні

середа, 12.08.15  20:23
Нардеп Ігор Єремеєв помер у лікарні

Ігор Єремеєв отримав травму, впавши з коня, він перебував у комі. Нардеп Ігор Єремеєв помер у лікарні. Про це повідомив телеканал 112 Україна.

Раніше нардепа, який отримав травму при падінні з коня, доставили в європейську клініку для проходження лікування та подальшої реабілітації. 

Станом на другу половину дня вівторка стан Єремеєва залишався стабільним, але важким. «Після консиліуму лікарів було дозволено його транспортування літаком за кордон. Зараз Ігор Єремеєв доставлений в європейську клініку для проходження лікування та подальшої реабілітації», - повідомляла прес-служба депутата.

Нагадаємо, Єремеєв упав з коня під час прогулянки у Волинській області і отримав черепно-мозкову травму.

Ігор Єремеєв - народний депутат України кількох скликань від виборчого округу № 23 Волинської обл. У 2014 р. став засновником депутатської групи «Суверенна європейська Україна». У 2013 р. в рейтингу найбагатших українців статок Ігоря Єремєєва оцінювався в 151 млн дол. Депутат є співвласником групи компаній «Континіум», в активах якої одна з найбільших в Україні мереж АЗС WOG та Херсонський нафтопереробний завод.

Помилка в тексті?Виділи її мишкою та натисни Ctrl + Enter

Коментарі

  • U

    Друзі

    12.08.2015 23:34:19

    людина з великоі букви! сумуемо зі всіма хто знав Ігоря, а не хто заздрив його статкам!!!  що він вам зробив поганого наволочі, він нікому не робив зла!!! залиште в спокоі невинну душу, хай спокійно пройде митарства!!! все в нього получиться і Ігор наслідуе царство небесне з нашими молитвами і Божим милосердям! і щоб Ви нелюді знали, що Бог забирае готових, а Ігор таким був. і ніякі гроші не спаплюжили в ньому людяності, любові до ближнього, мидосердя та інших людських чеснот. Вже правляться служби в храмах Божих за нп раба божого Ігоря, З безмежною повагою і любов'ю... Да помянет Господь Бог во Царствии своем...

  • U

    шкода

    12.08.2015 23:53:21

    як молоду людину. СПІВЧУТТЯ родині і всього доброго.

Коментар буде опубліковано після модерації
×публікації по часу :