У Луцьку рецидивіст за вечір «заробив» 7 років за ґратами. Так, під час словесної перепалки п’яний зловмисник шпурнув ножем чоловіка.

Вечірньої пори компанія друзів відпочивала з пивом поблизу свого будинку. До них приєднався непроханий гість та підпалив цигарку, що відразу не сподобалося жінці, яка сиділа поруч. На її зауваження припинити палити - хуліган не відреагував. За даму вступився товариш, однак одразу за це поплатився.

Словесні зауваження одне до одного різко переросли в шарпанину. Коли здавалося, що конфлікт вже вичерпаний, чоловіки зчепилися в бійці. У результаті один з них вирішив поставити крапку в суперечці та вдарив ножем свого опонента в живіт. Після цього кривдник спокійнісінько відправився додому спати, а постраждалого доправили до лікарні, де констатували поранення передньої черевної стінки справа з наскрізним пошкодженням жовчного міхура і правої долі печінки.

Правоохоронці швидко розшукали особу зловмисника та направили матеріали справи до суду.

Дослідивши всі обставини справи, вислухавши всіх свідків, суддя Луцького міськрайонного суду Ігор Ясельський визнав обинуваченого винним в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкодженнь та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 7 років 6 місяців. Також суд зобов’язав злочинця оплатити лікування потерпілого в Луцькій міській клінічній лікарні у сумі 8 344 гривень.