Житель Володимир-Волинського, який працював охоронцем на одному з місцевих підприємств, у березні цього року, будучи напідпитк, вирішив прокататися і взяв службове авто. Втім його поїздка закінчилася трагічно. Чоловік перевищив швидкість, збив людину і тим самим пошкодив автомобіль. За усе скоєне нещодавно чоловік відповідав перед судом.

Так під час судового слухання чоловік розповів, що його посада передбачала доступ до усіх службових машин підприємства і він мав ключі.
Тож у переддень міжнародного жіночого дня 8-го березня чоловік випив чарку-другу і, вочевидь, захотів нових вражень. Тому, він взяв службовий "ВАЗ" і поїхав кататися.
Їдучи по вулиці Луцькій, що у місті Володимир-Волинський, чоловік перевищив швидкість і не помітив жінку, яка хотіла перейти дорогу на пішохідному переході. В результаті він скоїв наїзд.

Внаслідок зіткнення машина отримала значні механічні пошкодження, а жінку у важкому стані госпіталізували до лікарні.

Вже пізніше в суді потерпіла заявила цивільний позов про відшкодування їй 60 000 гривень моральної та 2 710 гривень матеріальної шкоди. Однак обвинувачений визнавав компенсацію лише 15 000 гривень морального відшкодування, а витрати на лікування сплатив ще до винесення вироку.

Зрештою Володимир-Волинський міський суд засудив чоловіка до чотирьох років позбавлення волі з іспитовим терміном в два роки, відібрав у нього права на рік та зобов'язав сплатити потерпілій 30 000 гривень морального відшкодування.