Міст по проспекту Соборності ремонтують уже більше трьох місяців. І це ще не кінець. Роботи, на які з міського бюджету виділили більше мільйона гривень, триватимуть і у вересні. Натомість лучани, які проїжджають мостом, не можуть зрозуміти: коли ж той міст таки ремонтують, бо є дні, коли працівників там взагалі ніхто не бачить, а буває, ремонтники працюють і після завершення робочого дня.

Нагадаємо, в Луцьку ремонтують декілька мостів. Так, 420 тисяч гривень виділені на ремонт мосту на вулиці Шопена. А 1,1 мільйона – на ремонт мосту по проспекту Соборності. Виконавець робіт ТОВ «РБП ТРАНС-МОСТ», - пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Лучани, яким часто доводиться ходити чи їздити мостом по проспекту Соборності розповідають, що дуже часто в розпал робочого дня там ніхто не бачить робітників. Натомість їх помічають в час, коли лучани їдуть на роботу, або повертаються додому. Деякі дні працівників там взагалі не бачать, у деякі – бачать трьох-чотирьох чоловіків, які нібито щось роблять.

Видимість роботи таки є: з травня замінили колесовідбійники. Тепер – міняють термальні шви. З цього приводу вже місяць на мосту частково обмежений рух: автомобілі їдуть лише по одній смузі проїжджої частини.

 

 

 

Як повідомив заступник директора департаменту ЖКГ міськради Микола Осіюк, ці роботи планують завершити до середини вересня. А по тому на мосту замінять асфальтне покриття. На запитання, чи виправданий такий довгий термін, чиновник відповів, що ці роботи вимагають значних людських та трудових ресурсів. Ще й переконує: і в суботу люди працюють, і в неділю, навіть могли б і по ночах працювати, та ось мешканцям навколишніх будинків шум заважає.

Проте лучани не розуміють, чому так довго міст ремонтують, і чому робота так «кипить», що працівників не надто помітно.

Ще один міст, який наразі в Луцьку ремонтує той же підрядник – на вулиці Шопена. Його, каже Микола Осіюк, за тиждень планують завершити. От тільки в розпал робочого дня там працівників немає, а гірка щебеню лежить там вже більше тижня.

До слова, цей самий підрядник ремонтував свого часу луцькі мости на вулицях Винниченка та Гнідавській.

 {{photo-4:letf}}