Через кілька років ФК «Волинь» розпрощається з усіма іноземними гравцями, а замість них в команду запросять українських «супер-футболістів». Про такі плани розповів інвестор клубу Ігор Палиця.

Інвестор наголосив на тому, що кошти, які витрачають на гонорари іноземним гравцям «Волині» доцільніше було б спрямувати в соціальні проекти, такі як розбудова спорткомплексів у Луцьку. 

«Я Кварцяного вже попередив, що у нього залишився цей футбольний сезон і наступний, коли у «Волині» можуть грати іноземні гравці. Після цього, якби він не просив, футболісти з інших країн в цій команді грати не будуть. Буде провал, не буде - в нього є два роки для того, щоб виростити на Волині якісних футболістів».

Разом з тим, ще одним важливим завданням сьогодні є розвиток дитячого спорту

«Ставку буде зроблено на дитячі футбольні клуби, серед спортсменів, які сьогодні грають на дитячих спортивних майданчиках ми будемо шукати супер-футболістів, їх будемо брати в футбольну школу «Волині». Я хочу, щоб в нас у «Волині» грали наші українські футболісти. Краще витрачати на дитячий спорт, на наше майбутнє, ніж платити бразильцям, іспанцям високі гонорари. Вони потім розкручуються і йдуть грати в інші команди», - наголосив Ігор Палиця.

.