Клуби пилу заповнили територію перед головним корпусом СНУ імені Лесі Українки. Причина тому – ремонт проспекту Волі. Про це повідомляє ІА "Волинські новини".

За станом на ранок тут немає чим дихати, вулиця заповнена пилом, утім виконавців, які капітально ремонтують дорогу, це здається, зовсім не бентежить. Як і місцеву владу, яка затіяла це масштабне дійство.

Лучани дивуються: як до такого можна було додуматися – ранковий час, студенти приходять на навчання, викладачі – на роботу, дехто пробує пити каву в кафешках поряд, утім швидко відмовляється від невдалої ідеї.

«Мало того, що міст на Перемоги вже декілька місяців ремонтують – з одного боку діло добре, а з іншого – що за показуха перед виборами? Півтижня на мості порожньо, тільки затори, півтижня в'яло хтось-щось робить… Чому не в інший час? Чому не оперативно? Так зараз ще й цей цирк в центрі міста? Чим дихати? Аж на зубах скреготить! Де взагалі здоровий глузд?», - обуруюється лучанин Микола, який живе біля місця проведення робіт по проспекту Волі.

Чоловік переконує, він – «зовсім не проти оновлення проспекту, більше того, цього разу – то не традиційний для місцевої влади ямковий ремонт, а нарешті капітальний, але ж час і методи треба обирати адекватні».

Нагадаємо, уже декілька тижнів триває ремонт проспекту Волі у Луцьку. Натомість кілька років лучанам із так званої периферії міста обіцяють відремонтувати дороги в їх районах, утім щороку – нові відписки.

А зовсім нещодавно з приватної розмови стало відомо, що «всі гроші забрали на проспект Волі». Зауважимо, попередня вартість робіт – більше 11 мільйонів гривень.

Окрім того, наразі досі триває реконструкція мосту, що по пропекту Перемоги. Утім теж не без казусів: 9 вересня від проспекту Перемоги і аж до проспекту Соборності утворився затор. До слова, це далеко не перше ускладнення руху на цій ділянці, адже міст не можуть доремонтувати вже четвертий місяць.

Лучани не можуть зрозуміти: коли ж той міст таки ремонтують, бо є дні, коли працівників там взагалі ніхто не бачить, а буває, ремонтники працюють і після завершення робочого дня.