«Українське об’єднання патріотів – «УКРОП» визначилось з кандидатами на вибори до місцевих рад, які відбудуться на Волині 25 жовтня.

Тож сьогодні обласна регіональна парторганізація політичної партії урочисто представила свою команду, яку в списках до Луцької міської та Волинської обласної рад, як і очікувалось, очолив Ігор Палиця.

«Було багато питань стосовно того, чому ми йдемо на вибори. Я скажу одне – за цих півтора роки стереотипи почали змінюватись. Ми не почули про боротьбу за реформи, не побачили реальних підвищень соцстандартів. Натомість народ просто збіднів. Тому ми ведемо на вибори свою команду людей, які не просто готові – вони будуть впроваджувати зміни. Я впевнений – ми переможемо на виборах до міської та обласної рад, бо народ нам довіряє», - заявив у своєму виступі член політради «УКРОПу», засновник Фонду «Новий Луцьк» Ігор Палиця.

 

 Він повідомив, що до обласної ради балотуватиметься 64 кандидати в депутати. Серед них – науковці, люди, які розвивають волонтерських рух по допомозі воїнам АТО і просто професіонали своєї справи.

«Для мене особисто це велика відповідальність. Велика відповідальність не просто очолити виборчі списки в обласну та міську раду, а відповідальність за подальшу роботу та її результати. Якщо ж ми даємо обіцянки – то ми їх повинні виконати. І діяльність Фонду «Новий Луцьк», який вже 4 роки працює в Луцьку – є тому підтвердженням. Ми не роздаємо порожні обіцянки. Ми просто працюємо. Працюємо над змінами в суспільстві, над покращенням добробуту людей», - наголосив Ігор Палиця.

Разом з тим, Ігор Палиця представив і 42 кандидата в депутати Луцької міської ради та кандидата на посаду мера міста від політсили - Олександра Товстенюка.

 

«Дякую за висловлену мені особисто довіру. І не лише мені, але й команді Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк». Ми майже півроку працювали над підбором команди, яка могла б представляти громаду в місцевих радах від патріотичної сили «УКРОП». У нас є висококваліфіковані спеціалісти, справжні патріоти, які готові працювати над створенням вільної, потужної, демократичної держави», - заявив під час виступу голова правління Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Олександр Товстенюк.

Зауважимо, серед кандидатів у депутати Луцької міської ради – працівники Офісів розвитку кварталів, які функціонують з ініціативи Фонду в різних районах міста заради більш тісної комунікації з громадою.

За словами Олександра Товстенюка, люди, які там працюють, першими дізнаються про проблеми лучан, тому вони безпосередньо повинні мати повноваження та важелі впливу на міську владу.

«Ми підготували сильну команду. Сьогоднішня кількість людей, які працюють у Фонді, це - 50 осіб. 21 людина працює в центральному офісі та 29 - в Офісах розвитку кварталів. Ми розпочали дуже цікавий проект. В нас є представництва фактично в кожному районі міста. Ми ретельно відібрали людей. Опрацювали більше 130 резюме, провели більше 60 співбесід і вибрали 29 осіб, які будуть виконувати цю роботу. Я щиро сподіваюся що ми переможемо», - заявив на завершення Олександр Товстенюк.

Так, на сцену піднялось більше 100 людей, які будуть балотуватись до Луцької міської та Волинської обласної рад від партії «УКРОП», яка позиціонує себе справжніми патріотами.

 

 

Лучани мали змогу не лише побачити майбутніх обранців, а й поспілкуватись з ними та задати свої питання. До діалогу з громадою вступив і член політради «УКРОПу» та засновник Фонду «Новий Луцьк» Ігор Палиця, який більш детально розповів про особисте бачення соціально-економічної та політичної ситуації в області, а також про плани волинської команди «УКРОПу».

 

Детально про це читайте згодом на сторінках «Під прицілом».

Фото: Ксенія Букіна